Active Cheer STAGE

 
Active Cheer STAGE -tapahtuma on cheerleadingin harrasteurheilijoille suunnattu näytöstapahtuma, jossa stagella pääsevät loistamaan joukkueet ja ryhmät, jotka eivät halua kilpailla!
 
Tapahtuman tavoitteena on tuottaa liittojohtoista matalankynnyksen harrastepuolen toimintaa alueellisesti ja tuoda yhteen lajin harrastepuolen toimijat. Tapahtuman järjestäminen on seuralle taloudellisesti riskitöntä.
 
Lue Active Cheer STAGESTA lisää täältä. 
 

 

SEURAT

Stage-tapahtuman haku on nyt auki jäsenistölle! Tapahtuma toimii varainhankintana ja lajinäkyvyyden kannalta positiivisena omalla alueellanne. Ole yhteydessä nita.rikstrom@scl.fi, jos seurasi on kiinnostunut STAGE-tapahtuman järjestämisestä syyskaudella 2019. Lue lisää tapahtuman järjestämisestä täältä.

Kuinka haetaan? Seura jättää hakemuksen tapahtuman järjestämisestä hakulomakkeen avulla. Kun seura saa tapahtuman järjestettäväkseen, tehdään tämän jälkeen yhteistyösopimus liiton ja seuran välille, jossa määritellään tapahtuman järjestämiseen liittyvät vastuut ja velvoitteet.

Syksyn tapahtumien haku loppuu elokuussa (31.8.) (oikeudet muutoksiin pidetään).

 

HARRASTEJOUKKUEET JA -VALMENTAJAT

Active Cheer STAGE on ala- ja yläkouluikäisille harrastajille suunnattu näytöstapahtuma, jossa STAGELLA eli lavalla pääsevät loistamaan joukkueet, jotka eivät halua kilpailla! Myös pienten lasten- ja aikuisten joukkueet voivat osallistua tapahtumaan, koska tapahtumassa ei ole ikärajaa.
Kilpailun sijasta liikunta tarjoaa nyt turvallisen ilmapiirin esiintymiseen ja uuden oppimiseen!

Valitse STAGE koska:

-Sisältönä on tarkoin valitut monipuoliset laji- ja liikuntaliikkeet

- Valmis koreografia vapauttaa valmentajan työmäärää niin, ettei koreografiaa tarvitse koota, musiikkia tilata eikä liikkeitä tarvitse erikseen valita esitykseen
- Vaikeuta tai helpota koreografian liikkeitä omalle joukkueellesi sopiviksi

Katso STAGE-esitysvideo tästä. Lataa valmisohjelman liikkeet ja laskut täältä.  Tutustu liikkeiden vaatimuksiin täältä.

 

 

STAGE-ESITYSTEN ARVIOIJAT ELI ARVIT

Onko sinulla tavoitteena tulla lajituomariksi tai onko sinulla vahva lajitausta cheerleadingistä, tanssista tai voimistelusta? Tule STAGE-tapahtumaan arviksi! Pääset antamaan palautetta esiintyjille ja valmentajille sekä jakamaan mitalit jokaiselle osallistujalle. Koulutus tapahtuu sähköisesti ja on ilmaista. Ilmoittaudu arvi-koulutukseen suomisportissa.